Puppy & Puber & jonge hond

De pup-, puber- en jonge hondenlessen zijn in verschillende cursussen opgedeeld. De lessen volgen elkaar op qua stof maar zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen. 

Bij de puppy's wordt er rekening gehouden met de kwetsbaarheid van de jonge hond. Wennen aan geluiden en ondergronden vindt dan ook plaats in een afgesloten en veilige omgeving. Deze lessen kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden.
In de lessen werk je in groepjes met maximaal 4 andere honden. Naast basisvaardigheden worden er ook dagelijkse situaties verkend. Denk hierbij aan naar de dierenarts gaan, in het park lopen en wennen aan het openbaar vervoer of winkelcentrum. Zodat de hond zich op zijn of haar gemak voelt en niet bang hoeft te zijn voor de omgeving.

Na de Basis pup- en Puppy vervolgcursus kan je door naar de cursus voor pubers of jonge honden. Als je hond gaat puberen kan de wereld er voor jouw hond (en voor de eigenaren) opeens heel anders uit zien. De cursus richt zich op inzicht in wie jouw hond is en wat hij nodig heeft. De cursussen bestaan uit vaardigheidslessen, hersenwerk en oefeningen in dagelijkse situaties. 

Locatie: Lessen worden verzorgd in Ridderkerk (locatie Kruisweg of bij u thuis). 

De lessen zijn te volgen op: 

  • Maandag vanaf 16.00 uur en in de avond. 
  • Dinsdag vanaf 16.00 uur en avond.
  • Woensdagmiddag vanaf 14.00 uur.
  • Vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur.
  • Zaterdag de gehele dag. 

Informatie over onze tarieven zijn hier te vinden. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen