Puppy & jonge hond

De pup en jonge honden lessen zijn in verschillende blokken opgedeeld. De blokken volgen elkaar op qua stof maar zijn ook los van elkaar te volgen. Bij de welpen wordt er rekening gehouden met de kwetsbaarheid van de jonge hond. Wennen aan geluiden en ondergronden vindt dan ook plaats in een afgesloten en veilige omgeving. Deze lessen zijn individueel.

Schrijf je je in voor 'Basis Pup' dan ontvang je van Dierenkliniek Ridderkerk een uitnodiging om op Junior Consult te komen. Een jaar lang wordt je pup bij Dierenkliniek begeleid. Er wordt een groeicurve bijgehouden, huid, vacht en nagels worden gecontroleerd, je ontvangt advies over verzorging en nog veel meer. Ben je al aangemeld voor het Junior Consult? Vermeld dit dan bij jouw aanmelding. Vanaf de puppen werk je in groepjes van maximaal 4 andere honden. Naast basis vaardigheden worden er ook praktijk gerichte situaties opgepakt. Denk aan de dierenarts, naar het park, wennen aan omgevingsfactoren zoals het openbaar vervoer enzovoort. 

Na de puppen kun je door naar de pubers. Onder invloed van hormonen kan de wereld er voor jouw hond (en voor jou) opeens heel anders uit zien. Het blok richt zich op (nog meer) inzicht in wie jouw hond is en wat hij nodig heeft, uiteraard weer met vaardigheidslessen en praktijk gerichte oefeningen. 

Locatie: Lessen worden verzorgd in Ridderkerk (locatie Kruisweg of bij u thuis). De lessen zijn op maandag vanaf einde middag en avond, dinsdag vanaf einde middag en avond, woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Wij doen ons best rekening te houden met de lesdag naar keuze. 

Informatie over onze tarieven zijn hier te vinden. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen